Xbox Mastercard: Uusi Tapa Ansaita Pisteitä Peleihin ja Lisäosiin

Kun ajattelet Xboxia, ajattelet yleensä pelaamista. Mutta nyt Microsoft on yhdistänyt voimansa Barclaysin kanssa tuodakseen markkinoille jotain erilaista – Xbox Mastercardin.

Microsoftin ja Barclaysin Yhteistyö

Tämä ainutlaatuinen yhteistyö on herättänyt huomiota peliyhteisössä. Mastercardin avulla pelaajat voivat nyt ansaita pisteitä peleistä ja lisäosista, joita he ostavat Xboxissa.

Xbox Mastercardin Eduista

Microsoft on aina pyrkinyt antamaan pelaajilleen parhaan mahdollisen arvon. Game Passin myötä yhtiö esitteli tilauspalvelun, joka antoi pelaajille pääsyn uusiin peleihin maksamatta niistä erikseen. Xbox Game Cloud on tuonut pelaajille mahdollisuuden pelata uusimpia pelejä ilman tehokasta pelitietokonetta tai mahdollisuuden pelata liikkeellä ollessaan.

Miten Xbox Mastercard Toimii

Mutta miten tämä Xbox Mastercard toimii? Se on luottokortti, mutta ei mikä tahansa luottokortti. Se on suunniteltu yhteistyössä Barclays US Consumer Bankin kanssa, ja se on ilmainen. Se on saatavilla vain Xbox Insidereille Yhdysvalloissa.

Pisteiden Ansaitseminen

Jokaisesta kulutetusta dollarista pelaajat ansaitsevat pisteitä, jotka he voivat sitten lunastaa xbox.com-sivustolla pelejä ja lisäosia varten. Microsoftin mukaan pelaajat voivat ansaita 5x korttipisteitä ostaessaan sopivia tuotteita Microsoft Storesta.

Xbox Mastercardin Erityispiirteet

Mutta siinä ei ole kaikki. Striimauspalveluista, kuten Netflix ja Disney+, pelaajat voivat ansaita 3x pisteitä. Ruokatilaukset Grubhubista ja DoorDashista tuovat myös 3x pisteet.

Xbox Mastercardin Lisäetuja

Bonuspisteet Ensimmäisestä Ostoksesta

Kun teet ensimmäisen ostoksen, saat bonuksena 5000 pistettä, mikä vastaa $50.

Xbox Game Pass Ultimate

Uudet Game Pass -jäsenet saavat kolmen kuukauden Xbox Game Pass Ultimaten ilmaiseksi. Voit myös lahjoittaa tilauksen jollekulle muulle.

Personoitava Korttisuunnittelu

Ja jos haluat, voit valita yhden viidestä suunnittelusta ja personoida sen omalla gamertagillasi.

Xbox Mastercardin Saatavuus

Xbox Insider -ohjelmaan Kuuluville

Toistaiseksi kortti on saatavilla vain Xbox Insidereille Yhdysvalloissa. Se tulee saataville 21. syyskuuta alkaen.

Julkisen Lanseerauksen Aikataulu

Suuren yleisön käyttöön se tulee vuonna 2024. Jos olet Xbox Insider ja asut Yhdysvalloissa, voit hakea korttia kun se tulee saataville.

Miksi Tämä Kortti On Peliyhteisölle Tärkeä

Tämä ei ole vain luottokortti. Se on kortti, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Se antaa pelaajille mahdollisuuden saada enemmän arvoa rahoilleen ja nauttia pelaamisesta entistä enemmän.

Yhteenveto

Xbox Mastercard on jännittävä uutuus pelimaailmassa. Se yhdistää pelaamisen ja ostosten tekemisen uudella ja jännittävällä tavalla. Onko sinulla jo yksi?

Usein Kysytyt Kysymykset

 1. Onko Xbox Mastercardilla vuosimaksua?
  Ei, Xbox Mastercardilla ei ole vuosimaksua.
 2. Kuinka monta pistettä voin ansaita Xbox Mastercardilla?
  Voit ansaita jopa 5x pisteitä tietyistä ostoista Microsoft Storesta ja 3x pisteitä tietyistä palveluista, kuten Netflix ja Disney+.
 3. Voinko käyttää Xbox Mastercardia muualla kuin Xboxissa?
  Kyllä, voit käyttää korttia missä tahansa, missä Mastercard hyväksytään.
 4. Mikä on Xbox Insider -ohjelma?
  Xbox Insider on ohjelma, joka antaa jäsenilleen mahdollisuuden testata ja antaa palautetta uusista Xbox-tuotteista ja -ominaisuuksista ennen kuin ne julkaistaan laajemmin.
 5. Kuinka kauan ilmaistarjous Xbox Game Pass Ultimatesta kestää?
  Uudet Game Pass -jäsenet saavat kolme kuukautta ilmaiseksi.

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös