Hürzelerista Tulee Valioliigan Nuorin Päävalmentaja

Fabian Hürzeler, 31, on tehnyt Valioliigan historiaa tulemalla nuorimmaksi kokopäiväiseksi päävalmentajaksi. Hän aloittaa uuden roolinsa Brighton & Hove Albionin valmentajana, tuoden mukanaan tuoretta energiaa ja voittoputken 2. Bundesliigasta.

Hürzeler, joka aloitti virallisesti Brightonin päävalmentajana 17. elokuuta, oli ensimmäisenä ottelupäivänään tarkalleen 31 vuotta ja 180 päivää vanha, asettaen uuden ennätyksen Valioliigan historiassa, liigan virallisen verkkosivuston mukaan. Tämä saavutus ylittää aiemman ennätyksen, joka oli Chris Colemanilla, joka oli 32 vuotta ja 313 päivää vanha ottaessaan ohjat Fulhamissa vuonna 2003.

Brightonin puheenjohtaja Tony Bloom ilmaisi innostuksensa nimityksestä toteamalla: ”Hänen pelityylinsä on linjassa sen kanssa, miten haluamme Brighton & Hove Albionin pelaavan. Olen varma, että kannattajat arvostavat ja nauttivat siitä.” Tämä kommentti, joka esiintyi BBC:n artikkelissa, korostaa seuran luottamusta Hürzelerin kykyyn tuoda jännittävää ja menestyksekästä jalkapalloa joukkueeseen.

Viime kaudella Hürzeler osoitti valmennustaitonsa johdattamalla FC St. Paulin voittoon 2. Bundesliigassa. Hänen menestyksensä saksalaisessa seurassa on nostanut odotuksia hänen suorituksistaan Valioliigassa.

Vertailun vuoksi Ryan Mason pitää hallussaan ennätystä nuorimpana Valioliigan joukkuetta valmentaneena henkilönä missä tahansa kapasiteetissa. 29 vuoden ja 312 päivän iässä hän toimi Tottenham Hotspurin väliaikaisena managerina vuonna 2021. Kuitenkin Hürzelerin saavutus nuorimpana kokopäiväisenä päävalmentajana merkitsee merkittävää hetkeä liigan historiassa.

Kun Brightonin uusi kausi alkaa, kaikkien katseet kohdistuvat Hürzeleriin nähdäkseen, kuinka hänen tuore lähestymistapansa ja taktinen taitonsa vaikuttavat joukkueen suorituskykyyn. Seura ja sen kannattajat toivovat, että tämä uusi luku tuo menestystä ja jännittävää pelityyliä Amex-stadionille.

Lähde: Yle

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös