Norjalainen Kilpapyöräilijä Kuoli Itävallan Kierroksella

Pyöräilymaailmaa on kohdannut traaginen tapaus, kun 25-vuotias norjalainen kilpapyöräilijä André Drege menehtyi Tour of Austria -kilpailun aikana.

Coop Repsol -tiimin jäsen Drege kuoli vammoihinsa jouduttuaan onnettomuuteen kovavauhtisessa alamäessä. Onnettomuus tapahtui lauantaina, jättäen surun varjon kilpailuun.

Tour of Austria -kilpailun järjestäjät sekä useat muut tahot ovat esittäneet surunvalittelunsa tämän sydäntäsärkevän tapahtuman johdosta.

Dregen kuolema ei valitettavasti ole ainoa tapaus Alppien kilpailuissa. Viime vuonna 17-vuotias italialainen pyöräilijä menehtyi Itävallassa, ja aikaisemmin 26-vuotias Gino Mader kuoli kilpaillessaan kotimaassaan Sveitsissä.

Silminnäkijöiden mukaan Drege oli laskemassa vaativaa alamäkeä, kun hän menetti pyöränsä hallinnan, mikä johti kohtalokkaaseen onnettomuuteen. Pyöräilyyhteisö suree lahjakkaan urheilijan menetystä, ja keskustelut kilpailujen turvallisuudesta ovat todennäköisesti lisääntymässä tapauksen myötä.

Dregen ennenaikainen kuolema toimii muistutuksena ammattipyöräilyn luontaisista riskeistä, erityisesti vuoristoisilla alueilla, jotka tunnetaan vaarallisista olosuhteistaan. Pyöräilymaailma suree nyt nuoren urheilijan menetystä, jolla oli valoisa tulevaisuus edessään.

Lähde: Yle

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös