Donald Mustard jättää Epic Gamesin

Epic Gamesin luova johtaja, Donald Mustard, Fortnite-pelin takana oleva avainhenkilö, on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle.

Donald Mustard, joka on ollut avainasemassa suositun pelin Fortnite menestyksen takana, on päättänyt siirtyä eläkkeelle. Mustard on tunnettu myös vuoden 2009 suositusta Metroidvania Shadow Complex -pelistä.

Vuonna 2005 Mustard perusti Chair Entertainment -studioon Salt Lake Cityssä. Studio lanseerasi ensimmäisen pelinsä, Undertow’n, Xbox 360:lle vuonna 2007. Epic Games osti Chairin vuonna 2008, ja siellä Mustard ohjasi suositun Shadow Complex -pelin. Tämä uutinen saattaa olla pettymys niille, jotka odottivat pelin jatko-osaa. Chair kehitti myös mobiilipohjaisen Infinity Blade -trilogian Epicille.

On vaikea yliarvioida Mustardin vaikutusta Fortniteen sen jälkeen, kun hänestä tuli Epicin luova johtaja vuonna 2016. Mustardin johdolla Fortnite nousi popkulttuurin jättiläiseksi, yhdistäen peliin hahmoja kuten Star Warsista, Marvelista, Street Fighterista ja monista muista. Mustard on myös ollut kasvot pelin tarinalle ja on tunnettu fanien keskuudessa vihjeistä tulevista tapahtumista. Hän on tehnyt cameoroolin myös suurissa elokuvissa, kuten Star Wars: The Rise of Skywalker, The Matrix Resurrections ja Avengers: Endgame.

Tänään antamassaan lausunnossa Mustard totesi olevansa innokas nauttimaan Fortniten tulevaisuudesta pelaajana. Hän lisäsi, että nykyinen tiimi työskentelee ”suurten, ällistyttävien ja uskomattomien asioiden” parissa.

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös