Pokemon GO: Kuinka saada Chesnaught (Kiiltävä Chesnaught)

Lähtiessäsi seikkailuun Pokemon GO:n värikkäässä maailmassa, et voi olla unelmoimatta kaikkien niiden pyydystämisestä, erityisesti sellaisten harvinaisten ja vahvojen Pokemonien kuten Chesnaughtin. Tämä merkittävä Grass/Fighting-tyypin Pokemon on joustava lisäys mihin tahansa joukkueeseen. Mutta matka Chesnaughtin, ja ehkä jopa sen shiny-muodon, saamiseksi ei ole ilman mutkia ja käänteitä. Sukelletaan yksityiskohtiin.

Chesnaughtin ymmärtäminen

Chesnaught, joka on tunnettu vaikuttavista tilastoistaan, erottuu ainutlaatuisena hahmona Pokemon GO-universumissa. Sen hyökkäys, puolustus ja kestävyys ovat lähes identtiset, mikä tekee siitä joustavan pelaajan, joka on valmis sopeutumaan erilaisiin taistelutilanteisiin. Hirviö voi toimia kestävänä tankkina tai luotettavana vahingon aiheuttajana pelaajan tarpeiden mukaan. Mutta ennen kuin voimme hyödyntää sen voimaa, meidän on ensin pyydystettävä se.

Chesnaughtin hankkiminen

Kehittyneen Pokemonin, kuten Chesnaughtin, löytäminen vapaasti luonnosta on harvinaista näkyä Pokemon GO:ssa. Useimmiten sinun pitää aloittaa perusmuodosta ja ohjata se läpi evoluution vaiheiden. Chesnaughtin tapauksessa tämä matka alkaa Chespinin ja Quilladinin hankkimisesta.

Yhteisöpäivä ja raidit: mahdollisuuksia laajentaa kokoelmaasi

Näiden perustavaa laatua olevien Pokemonien saamisen avain on aktiivinen osallistuminen pelin tapahtumiin, kuten Yhteisöpäivään ja raideihin. Pokemon GO järjestää jatkuvasti näitä tapahtumia, jotka esittelevät uusia haasteita ja mahdollisuuksia pelaajille hankkia erilaisia ​​Pokemoneja, mukaan lukien Chespin ja Quilladin. Nämä tapahtumat ovat hedelmällisiä sekä kokeneille että aloitteleville pelaajille, ja ne tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kasvattaa ja monipuolistaa Pokemon-kokoelmiasi.

Pokemon GO-ominaisuuksien hyödyntäminen parempien spawnien saamiseksi

Pokemonin metsästyksen ytimessä on Pokemon GO:n eri ominaisuuksien oikea ja tehokas käyttö. Incense, Lure Modules ja Weather Boost ovat tärkeässä roolissa parhaan mahdollisen Pokemon-spawnin saavuttamisessa.

Strategian luominen Chespinin pyydystämiseksi

Paras strategia Chespinin metsästämiseen ja lopulta Chesnaughtiksi evolvoimiseen perustuu hyvin määriteltyihin olosuhteisiin ja taktiikoihin. Yksi näistä tekijöistä on sää. Chespinin spawnausnopeus kasvaa aurinkoisissa olosuhteissa, joten on tärkeää pitää silmällä sääolosuhteita ja metsästää niiden mukaan.

Evoluutio Chespinistä Chesnaughtiin

Kun Chespin on saatu kiinni, seuraava tehtävä on kerätä tarpeeksi Candy-evoluutiota varten. Chespinin evoluutio Quilladiniin maksaa 25 Candyä, ja Quilladinin evoluutio Chesnaughtiin vaatii lisäksi 100 Candyä.

Raidien käsitteleminen: mahdollisuus tavata Quilladin

Lisäksi Quilladin esiintyy toisinaan raidipomonina Pokemon GO:ssa. Voit saada sen kiinni, jos onnistut voittamaan raidin. Tämä on loistava mahdollisuus päästä lähemmäksi tavoitettasi – Chesnaughtin hankkimista.

Kiiltävä Chesnaught viehätys

Shiny Chesnaught on todellinen harvinaisuus ja himoittu lisäys mihin tahansa Pokemon-kokoelmaan. Kuten tavallisen Chesnaughtin, shiny-muodon saamiseksi tarvitaan myös Shiny Chespin tai Shiny Quilladin ja tarpeeksi Candyä niiden evoluutiota varten.

Päätössanat

Vaikka haaste Chesnaughtin, erityisesti sen shiny-muodon, saamiseksi voi olla suuri, se on erittäin palkitseva. Hyödynnä Pokemon GO:n ominaisuuksia ja tapahtumia, ja sinusta voi tulla onnekas omistaja.

UKK

  1. Voinko pyydystää Chesnaughtin suoraan villinä? Et, sinun on pyydystettävä ja kehitettävä Chespin tai Quilladin.
  2. Mikä on sään rooli Pokemon GO:ssa? Tietyt sääolosuhteet voivat lisätä tiettyjen Pokemonien esiintymisnopeuksia. Aurinkoinen sää lisää Chespinin esiintymisnopeutta.
  3. Kuinka monta karkkia tarvitsen evoluutioprosessiin Chespinista Chesnaughtiksi? Tarvitset 25 karkkia evoluutioprosessiin Chespinista Quilladiniin ja sitten 100 karkkia evoluutioprosessiin Quilladinista Chesnaughtiksi.
  4. Voinko kohdata Kiiltävä Chesnaught villinä? Et, saadaksesi Kiiltävän Chesnaughtin, sinun on kehitettävä Kiiltävä Chespin tai Quilladin.
  5. Voiko Quilladin esiintyä hyökkäyspomon roolissa? Kyllä, joskus Quilladin esiintyy hyökkäyspomon roolissa. Sen voittaminen antaa sinulle mahdollisuuden pyydystää sen.

LIITTYVÄT: Kaikki legendaariset ja myyttiset Pokémonit, joilta puuttuvat Shiny-muodot

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös