Kaikki legendaariset ja myyttiset Pokémonit, joilta puuttuvat Shiny-muodot

Pokemon GO on tarjonnut pelaajilleen paljon tutkittavaa, sillä 88 legendaarista ja myyttistä Pokemonia pääsarjasta on kouluttajien saatavilla maailmanlaajuisesti. Näistä 88:sta vaikuttava 63 on löytänyt tiensä Pokemon GO:hon. Mielenkiintoista on, että monilla näistä Pokémoneista on kiiltäviä muotoja kiiltoa metsästäville kouluttajille.

Johdanto Shiny-metsästykseen Pokemon GO:ssa

Shiny Pokémonien viehätys

Shiny-metsästys on aina ollut yksi suurimmista haasteista Pokémon-maailmassa. Jännitys, kun löydät erityisen värisen, kimaltavan variantin tutusta otuksesta, luo ainutlaatuisen kiihkon kouluttajille. Pokémon GO:ssa tämä kiihko on entistäkin elävämpi, sillä pelaajat voivat nähdä Pokémonit ulkomaailmassa.

Strategia Shiny-metsästykseen

Shiny-metsästys Pokémon GO:ssa ei kuitenkaan ole vain sokeaa syöksymistä pitkän ruohon läpi toivoen välähdystä. Se yhdistää strategian, kärsivällisyyden ja hieman vanhaa kunnon onnea. Raid-taisteluiden lisääminen tekee jopa shiny-legendaarisen Moltresin saamisesta monimutkaisen ja palkitsevan tehtävän. Mutta käsitellään kysymystä Рmitkä Legendaariset ja Myyttiset shinyt vielä odottavat debyyttiään Pokémon GO:ssa?

Shinyjen puuttuminen Pokemon GO:ssa

Photo by gamerant

Galarian Bird Trio

Ensimmäisen sukupolven legendaarinen Lintutrio on täysin shiny heidän päämuodoissaan. Kuitenkin heidän Galarian varianttinsa pysyvät koskemattomina Shiny-uudistuksen suhteen. Ottaen huomioon heidän tunnetun vaikeutensa saada kiinni Pokémon GO:ssa, heidän shiny vastineensa tulee varmasti olemaan haastava saavutus.

Armored Mewtwo

Mewtwon panssarimuunnelma, joka on esiintynyt useissa raid-tapahtumissa, puuttuu edelleen shiny-muodossaan. Sekä shiny Mew että Mewtwo ovat saatavilla, jättäen Armored Mewtwon shiny-rosterista puuttumaan.

Shaymin

Shaymin, sekä Maa- että Taivas-muodoissaan, teki esiintymisen Pokémon GO Fest -tutkimustapahtumissa. Tutkimuksen suorittaminen ei kuitenkaan palkitse kouluttajia shiny Shayminilla, jättäen huomattavan aukon shiny Sinnoh Myyttisten kokoelmaan.

Victini, Keldeo, ja Meloetta

Nämä kolme myyttistä Pokémonia Unovasta ovat läsnä pelissä erillisten tutkimustapahtumien kautta. Kuitenkaan kukaan heistä ei ole saanut vielä shiny-muotojaan, mikä on melkoinen pettymys shiny-entusiasteille.

Hoopa

Hoopa, ainoa Kalosin Myyttinen Pokémon GO:ssa, on saatavilla sekä rajoitetussa että sitomattomassa tilassa. Shiny-hakijat tulevat kuitenkin pettymään, sillä kummassakaan muodossa se ei kiiltele.

Cosmog ja sen evoluutiot

Cosmog ja sen evoluutiot, Cosmoem, Solgaleo ja Lunala, esiteltiin erityistutkimuksen avulla. Kuitenkaan shiny-variantteja ei ole tehty saataville, jättäen aukon monen kouluttajan shiny-kokoelmaan.

Meltan ja Melmetal

Nämä kaksi Pokémonia, jotka ovat yksinomaan Pokémon GO:ssa, ovat merkillisesti jääneet ilman shiny-muotojaan, mikä tekee niistä ainutlaatuisia, koska niillä ei ole shinyyjä missään pelissä.

Zacian ja Zamazenta

Legendainen kaksikko Pokémon Sword and Shieldista, huolimatta kahdesta Raid Battle -tapahtumasta, ovat edelleen vailla shiny-muotojaan, mikä on pettymys shiny-metsästäjille.

Zarude

Zarude, harvinainen Galar Myyttinen Pokémon, oli saatavilla rajoitetun tutkimustapahtuman kautta. Ne, jotka suorittivat tapahtuman, eivät kuitenkaan saaneet shiny Zarudea, mikä oli monille menetetty mahdollisuus.

Regieleki ja Regidrago

Uusimmat Regit Gen 8:sta herättivät melkoisen kohun Raid Battle -tapahtumissaan Pokémon GO:ssa. Huolimatta hypetyksestä, shiny-muodot eivät olleet osa tapahtumaa, ja odotus jatkuu heidän paluutaan shiny-variantteina.

Yhteenveto: Shiny-metsästyksen tulevaisuus

Huolimatta nykyisistä aukoista shiny-rosterissa, Pokémon GO jatkaa jännittävänä alustana shiny-metsästäjille. Se jännitys, mikä Legendaarinen tai Myyttinen Pokémon saa seuraavaksi shiny-muotonsa, on osa hauskuutta. Eikö se olekin metsästyksen kiihkoa, mikä pitää meidät pelaamassa?

UKK

Mik√§ on shiny Pok√©mon Pok√©mon GO:ssa? Shiny Pok√©monit ovat harvinaisia variantteja, joilla on erilaiset v√§rimaailmat kuin heid√§n tavallisilla vastineillaan. Ne ovat arvostettuja niiden harvinaisuuden ja ainutlaatuisen ulkon√§√∂n vuoksi.

Miten voin lis√§t√§ mahdollisuuksiani l√∂yt√§√§ shiny Pok√©monin Pok√©mon GO:ssa? Osallistuminen Pok√©mon GO:n tapahtumiin, kuten Yhteis√∂p√§iviin tai Raid-taisteluihin, voi lis√§t√§ mahdollisuuksiasi. My√∂s s√§√§nn√∂llinen Pok√©mon-spawnien tarkistaminen voi auttaa.

Voiko kaikki Pok√©monit Pok√©mon GO:ssa olla shiny? T√§ll√§ hetkell√§ kaikilla Pok√©monilla ei ole shiny-muotoja peliss√§. Kehitt√§j√§t esittelev√§t uusia shiny Pok√©monia erityisten tapahtumien tai p√§ivitysten aikana.

Ovatko shiny Pok√©monit tehokkaampia? Shiny Pok√©monit eiv√§t ole tehokkaampia kuin heid√§n tavalliset muotonsa. Ero on puhtaasti kosmeettinen.

Kuinka usein Pok√©mon GO esittelee uusia shiny-muotoja? Uusia shiny-muotoja esitell√§√§n yleens√§ erityisten tapahtumien, Yhteis√∂p√§ivien tai uusien p√§ivitysten aikana. Ei ole olemassa vakiintunutta aikataulua.

LIITTYV√ĄT:¬†NFL-pelaaja tienaa miljoonia Pokemon TCG -korteilla

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös