Uusi Komedia Pokemon Manga Julkaistaan Ensi Kuussa

Johdanto

Pokemonin maailma ei koskaan petä meitä, vai mitä? Pokemon-yhtiö, tunnettu kyvystään lumota faninsa uudella sisällöllä, on hiljattain ilmoittanut uudesta mangasta, joka tulee esille ensi kuussa. Ja arvaatko mitä? Tämä lupaa olla naurattaja!

Ilmoitus

Uusi Manga

Valmistaudu sukeltamaan takaisin Pokemon Horizons: The Series -maailmaan. Uutta mangaa ei ole vielä vahvistettu englanniksi ja sen japanilainen nimi on Pocket Monster ~Yorimichi Volteccers!!~. Mutta keskustelumme vuoksi kutsutaan sitä Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~.

Uuden Manga Kirjoittaja

Rikka Kise, nouseva kyky mangakirjoittamisen maailmassa, on valmis antamaan uuden äänen Pokemon-franchisingille. Tämä uusi sarja on hänen ensimmäinen matkansa suureen Pokemon-universumiin.

Julkaisupäivä

Merkitse kalenterisi 3. elokuuta 2023! Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ debytoi Ciaon seuraavassa numerossa, suositussa Shogakukanin lehdessä.

Aiempi Manga

Likon Aarre

Vaikka odotamme innokkaasti uutta julkaisua, sanotaan hyvästit Pokemon: Likon Aarteelle. Tämä kiehtova spin-off, joka aloitti juoksunsa lehdessä 2. toukokuuta, on juuri päättynyt lyhyen, mutta jännittävän matkan jälkeen.

Pokemon Horizons: The Series

Uudet Hahmot

Ashin lähdön jälkeen Pokemon Horizons: The Series tuo raikasta ilmaa Pokemon-universumiin kahdella uudella hahmolla, Likolla ja Roylla, sekä joukolla Pokemoneja uusimmista peleistä, Pokemon Scarlet ja Pokemon Violet.

Ashin Lähtö

Rakastettu sankarimme Ash Ketchum astui lopulta alas Pokemonin maailmanmestarin manttelista, jättäen sarjan hämmästyttävän 24 vuoden jälkeen.

Kapteeni Pikachu

Mutta älä pelkää! Alueella on uusi Pikachu. Tervetuloa kapteeni Pikachu, joka on valmis tuomaan uuden käänteen tarinaan.

Kapteeni Pikachu
Photo by gamerant

Spin-off Mangan Tarkoitus

Odotukset Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~

Kaikki fanit pitävät Ashista erityistä paikkaa sydämessään, eikö niin? Spin-off-mangan, kuten Pokemon: Likon Seikkailut, ja tulevan Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ tarkoitus on auttaa meitä siirtymään Ashista samalla kun opimme tuntemaan ja rakastamaan uusia hahmoja.

Uuden Mangan Todennäköinen Kesto

Vaikka Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ lopullista pituutta ei ole vahvistettu, ei ole poissuljettua, että se saattaisi seurata samaa kaavaa kuin Likon Seikkailut, päättyen yllättäen, mutta vaikuttavasti.

Pokemon-franchisen Tulevaisuus

Liittyvät Pelit

Ei unohdeta pelejä. Huolimatta kritiikistä, jonka uusi Pokemon-pelisukupolvi on saanut, ne ovat tärkeitä osia, jotka auttavat esittelemään uusia hahmoja ja tarinoita.

Negatiivisen Lehdistön Hallinta

Kritiikki on otettu vakavasti, ja keskitytään pääasiassa kehittämään sitouttavaa sisältöä brändin maineen palauttamiseksi ja fanikunnan säilyttämiseksi.

Siirtyminen Ashista

Ashin vaikutusta Pokemon-sarjaan ei voi kiistää. Siirtyminen uusiin hahmoihin ja kerrontoihin on rohkea askel, joka lupaa uudistetun ja jännittävän tulevaisuuden franchisingille.

Johtopäätös

Joten Pokemon-fanit, oletteko valmiita nauramaan Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ kanssa? Pokemon-franchise jatkaa kehittymistään, tarjoten tuoretta sisältöä ja näkökulmia. Odotetaan innokkaasti tulevaa komedia-mangaa ja odotetaan innolla Pokemon-universumin tulevia mielenkiintoisia matkoja.

UKK

  1. Mikä on uusi Pokemon-manga? Uusi manga, jota ei vielä ole vahvistettu englanniksi, on nimeltään Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ japaniksi.
  2. Kuka on uuden Pokemon-mangan kirjoittaja? Uuden mangan on kirjoittanut Rikka Kise.
  3. Milloin uusi Pokemon-manga julkaistaan? Pokemon ~Detouring Volt Tacklers!!~ julkaistaan 3. elokuuta 2023.
  4. Ketkä ovat uudet hahmot Pokemon Horizons: The Series? Uudessa sarjassa on kaksi hahmoa, Liko ja Roy, ja siinä esitellään myös uusi Pikachu-hahmo nimeltään Kapteeni Pikachu.
  5. Mikä on spin-off mangan tarkoitus? Spin-off mangan tarkoituksena on tutustuttaa fanit uusiin hahmoihin ja kerrontoihin, auttaen heitä siirtymään Ash Ketchumin aikakaudesta.

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös