Nightcap Snorlaxin nopeampi avaaminen: Hyödyntäminen

Johdanto

Ah, Pokemon GO! Muistatko, kun kaikki näyttivät jahtaavan niitä virtuaalisia otuksia? Lukemattomien saatavilla olevien Pokemonien joukossa Nightcap Snorlax on äskettäin herättänyt kiinnostusta. Perinteisesti tämän unisen jättiläisen avaaminen olisi ollut maraton, ei pikajuoksu. Mutta entä jos on oikotie?

Nightcap Snorlax: Tausta

Aloittelijoille tiedoksi, Nightcap Snorlax ei ole vain toinen Snorlax. Tämä erityinen versio on suunniteltu yhteistyöhön Pokemon GO Plus+ -laitteen ja sen integraation kanssa Pokemon Sleepiin. Tätä laitetta, kun sitä käytetään nukkumisen aikana, lähettää tietoa unen tavoista peliin. Mielenkiintoista, eikö?

Perinteinen menetelmä

Saat Nightcap Snorlaxin haltuusi, sinun on sitouduttava – ja tarkoitamme, todella sitouduttava. Pelaajien olisi kirjattava unensa huimat 35 päivää käyttämällä edellä mainittua laitetta. Se on yli kuukausi!

Mullistava hyödyke

Tervetuloa Pokemon YouTuber, LiftingandZombies, meidän pelastajamme. Hän löysi hyödykkeen, joka nopeuttaa merkittävästi hankintaprosessia. Joten, kuinka tämä taika toimii?

Video By LiftingandZombies

Järjestelmän hyödyntämisen vaiheet

Aloita perusteista: nuku yön yli Pokemon GO Plus+ -laitteellasi päällä. Kun se on kirjattu, säädä puhelimesi kellon asetuksia, saaden pelin uskomaan, että uusi päivä on sarastanut. Aktivoi laitteen unimoodi vain 1½ tunniksi, herätä se, huuhtele ja toista!

Hyödykkeessä vaadittava vaiva

Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta muista, että 35 unijakson pakoa ei ole. Hyvä puoli? Sen sijaan, että 35 todellista yötä, katsot tiivistetyn 52 tunnin aikaa, tai hieman yli kaksi päivää.

Mahdollinen ajan säästö

Todella omistautuneelle Pokemon-kouluttajalle tämä tarkoittaa Nightcap Snorlaxin hankkimista alle viikossa, jopa alusta alkaen. Kuvittele, 35 päivästä mahdollisesti alle 7 päivään!

Kiinni: Edelleen 35 unijaksoa

On tärkeää muistaa, että vaikka tämä menetelmä leikkaa huomattavasti todellista aikaa, se vaatii edelleen 35 unijaksoa. Mutta hei, miksi et nopeuttaisi, kun voit?

Mukana olevat riskit

Kaikki hyödykkeet tulevat omien riskiensä kanssa. Päällimmäisenä kysymyksenä on, tullaanko tämä aukko paikkaamaan? Aika näyttää.

Kellon tekijä

Hyödykkeen menestys riippuu suuresti järjestelmän kellosta. Kehittäjien tekemä säätö, joka perustuu ulkoiseen kellolähteeseen, voisi tehdä tästä menetelmästä vanhentuneen.

Mitä saattaa muuttua?

Jos sovellusta muutettaisiin ja se alkaisi hakea kellotietojaan ulkoisesti, meidän rakastettu hyödyke saattaisi juuri kohdata loppunsa. Toivotaan, että näin ei tapahdu pian.

Varoituksen sana

Niille, jotka haluavat kokeilla, älä viivyttele. Et koskaan tiedä, milloin mahdollisuusikkuna sulkeutuu.

Johtopäätös

Nightcap Snorlaxin hyödyke Pokemon GO:ssa tarjoaa jännittävän mahdollisuuden omistautuneille kouluttajille. Vaikka se vaatii jatkuvaa vaivaa, prosessin nopeuttamisen mahdollisuus on houkutteleva. Mutta kuten kaikissa liian hyvissä olevissa asioissa, toimi nopeasti ja varovaisesti.

UKK

 1. Mikä on Nightcap Snorlax Pokemon GO:ssa?
  • Se on erityinen Snorlax-versio, joka esiteltiin yhteistyössä Pokemon GO Plus+ -laitteen ja Pokemon Sleepin kanssa.
 2. Kuinka voit perinteisesti avata Nightcap Snorlaxin?
  • Kirjaamalla unesi 35 peräkkäisenä päivänä Pokemon GO Plus+ -laitteella.
 3. Mikä on uuden hyödykkeen avain?
  • Manipuloimalla puhelimen järjestelmän kelloa kirjaamaan useita unijaksoja yhtenä päivänä.
 4. Onko tämä hyödyke saatavilla määräämättömästi?
  • Se on epävarmaa. Pelin kehittäjät saattavat korjata sen tulevissa päivityksissä.
 5. Kuinka paljon aikaa voin säästää käyttämällä tätä hyödyketta?
  • 35 todellisen maailman päivän sijasta saatat avata Nightcap Snorlaxin alle viikossa, jos olet johdonmukainen.

Lue myös: Pokemon GO -striimaajan sydäntälämmittävä kohtaaminen

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös