Slime Vinkit ja Niksit: Miten Tehdä Slime

4 min lukea

Slime on ollut lasten suosikki jo pitkään. Mutta miten tehdä slime kotona? Se on paljon helpompaa kuin saattaisit ajatella! Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia slime ohje -vaihtoehtoja, aina perinteisestä slime resepti -tyylistä aina slime ohje ilman liimaa -versioon.

Miksi Slime on Niin Suosittu?

Slime on vallannut maailmaa myrskyn lailla, ja se ei ole yllättävää. Se on paitsi hauskaa ja palkitsevaa tehdä, myös erinomainen stressinpoistaja. Slimen puristelu ja muovaaminen vapauttaa miellyttävästi stressiä ja tarjoaa rentouttavan kokemuksen. Mutta mistä aloittaa, jos haluat tehdä omaa slimeä?

Miten Tehdä Slime Ohjeet

Miten tehdä slime? Se alkaa oikeasta slime resepti. On olemassa monia erilaisia slime ohje -vaihtoehtoja, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan.

Slime Tarvikkeet

Tarvitset perustarvikkeita, kuten liimaa, piilolinssinestettä ja halutessasi ruoka väriä. Voit myös lisätä muita aineita kuten partavaahtoa tai muovailuvahaa, riippuen haluamastasi koostumuksesta.

Helppo Slime Ohje: Tämä on yksi helpot slime ohjeet -versioista. Tarvitset vain perus slime tarvikkeet: liimaa, piilolinssinestettä (tai citymarket piilolinssineste on hyvä vaihtoehto) ja ruoka väriä halutessasi.

Paras Slime Ohje: Tämä yleensä sisältää liimaa, piilolinssinestettä ja ruoka väriä. Monet pitävät tätä parhaana ohjeena, koska se tuottaa elastisen ja venyvän liman, joka kestää pitkään.

Miten tehdä slime erikeeperillä: Erikeeper on liima, jota voidaan käyttää slimeen, jos tavallista liimaa ei ole saatavilla. Se toimii samalla tavalla, mutta lopputulos saattaa olla hieman erilainen.

Miten tehdä slime partavaahdolla ja ilman liimaa: Tämä on yksi hauskimmista ohjeista. Partavaahto antaa slimelle sen pörröisen rakenteen ja tekee siitä mukavan tuntuisen.

Miten tehdä slime perunajauhosta ja saippuasta: Tämä on toinen hieno liimaton vaihtoehto. Perunajauho ja saippua yhdistyvät tuottamaan venyvää ja miellyttävää limaa.

Slime Ohje ilman Liimaa: Jos et halua käyttää liimaa, tämä slime ohje ilman piilolinssinestettä on loistava vaihtoehto. Voit käyttää esimerkiksi maissitärkkelystä ja vettä.

Syötävä Slime Ohje: Tämä slime resepti on tehty syötävistä aineista, joten voit syödä sen jälkikäteen!

Miten Tehdä Erilaisia Slimeja

 • Miten tehdä fluffy slimeä: Lisää partavaahtoa perus ohjeeseen.
 • Miten tehdä clicky slime: Käytä vähemmän aktivaattoria kuin tavallisesti.
 • Miten tehdä butter slime: Lisää pehmeää muovailuvahaa perus ohjeeseen.
 • Miten tehdä helppo slime: Pidä kiinni yksinkertaisista aineosista, kuten liima ja piilolinssineste.
 • Miten tehdä limaa ilman maissitärkkelystä: Voit käyttää perunajauhoa tai savea.
 • Miten tehdä slime ilman aktivaattoria: Käytä suolaliuosta tai leivinjauhetta aktivaattorin sijasta. 

Kuinka säilyttää ja huolehtia Slimesta

Toimiva Slime: Jotta slime pysyisi toimivana mahdollisimman pitkään, säilytä se ilmatiiviissä astiassa. Jos huomaat, että se alkaa kuivua, lisää pieni määrä vettä ja vaivaa kunnes se on jälleen elastinen.

Miten saada slime irti vaatteista? Välittömät toimenpiteet ovat avain. Kasta tahra etikkaan ja anna sen liota muutaman minuutin ajan ennen varovaista hankaamista.

Yhteenveto

Olipa kyseessä sitten miten tehdä clicky slime tai miten tehdä yli helppo slime, prosessi on yhtä nautittava kuin lopputulos. Se on luova tapa viettää aikaa ja tuottaa jotain, jota voi käyttää uudelleen ja uudelleen. Kun olet kokeillut yhtä ohjetta, rohkaisen sinua kokeilemaan muita ja kenties luomaan oman erityisen slime-reseptisi!

UKK

 1. Voinko tehdä slimeä ilman tiettyjä aineosia?
  • Kyllä, on monia eri reseptejä, jotka eivät vaadi tiettyjä aineosia, kuten liimaa tai piilolinssinestettä. Esimerkiksi maissitärkkelys ja vesi voivat toimia.
 2. Kuinka kauan slime säilyy hyvänä?
  • Slime pysyy parhaimmillaan, kun säilytät sen ilmatiiviissä astiassa. Jos se alkaa kuivua, voit lisätä hieman vettä ja vaivata.
 3. Onko olemassa syötävää slimeä?
  • On olemassa syötävä slime-resepti, joka on tehty syötävistä aineista.
 4. Miten saan slimeä irti lasten vaatteista?
  • Kasta tahra etikkaan ja anna sen liota muutaman minuutin ajan ennen varovaista hankaamista.
 5. Mitä teen, jos slimeeni tulee liian tahmea?
  • Voit lisätä hieman aktivaattoria tai piilolinssinestettä, kunnes se saavuttaa halutun koostumuksen.

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös

+ Ei ole kommentteja

Lisää omasi