Lipunmyynti Tampereen Euroviisuihin hidastuu

Lipunmyynti tulevaan Euroviisujen juhlaan Tampereella etenee hitaasti, kun tapahtuma on tarkoitus järjestää Tampere Areenalla vain viikon päästä. Järjestäjät valmistautuvat värikkääseen juhlaan, jonka tavoitteena on tehdä Tampereesta Euroviisujen keskipiste Suomessa.

Huolimatta odotuksista Suomen suurimpaan Euroviisujuhlaan, lipunmyynti ei ole vastannut odotuksia. Tapahtuman kynnyksellä noin 5 000 lippua on vielä myymättä, mikä on noin puolet saatavilla olevista lipuista. Lippujen hinnat vaihtelevat 40 ja 170 euron välillä, ja jopa arvokkaimmat VIP-passit ovat edelleen saatavilla.

Yksi mahdollinen syy hidastuneeseen lipunmyyntiin saattaa olla kilpailevat musiikkitapahtumat Tampereella samana iltana. Ennen Euroviisu-tapahtumaa suomalainen musiikki-ikoni Paula Koivuniemi hurmaa yleisön samassa paikassa, ja hänen konserttinsa on lähes loppuunmyyty. ”Ehkä Paula vie majoituskapasiteettia. Myös yöllinen liikenne saattaa olla haaste,” ehdotti Liimatainen Hype Productionsista, joka on myös mukana järjestämässä Koivuniemen esiintymistä.

Euroviisujuhlassa on luvassa vaikuttava kattaus 15 kansainvälistä ja suomalaista Euroviisutähteä, jotka esittävät ikonisia kappaleitaan. Huomionarvoisia esiintyjiä ovat Norjan Alexander Rybak, Tanskan Emmelie de Forest ja Ukrainan Verka Serduchka. Suomalaiset legendat kuten Ami Aspelund, CatCat ja Marion Rung nousevat lavalle, rinnallaan uusi tulokas Sara Siipola, joka äskettäin voitti kärkisijan UMK:n ammattilaisraadilta.

Ilta huipentuu Malmön Euroviisujen live-lähetykseen, jonka avulla fanit voivat nauttia kansainvälisestä spektaakkelista suurella näytöllä. Tämä sekä paikallisten että globaalien talenttien yhdistelmä, yhdistettynä Euroviisujen live-lähetyksen jännitykseen, on odotettavissa luovan unohtumattoman illan kaikille osallistujille.

Lähde: Yle

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös