4H Keskeyttää Marjanpoiminnan Väärinkäytösepäilyjen Vuoksi

Helsinki – Suomalaiset 4H-ryhmät ovat keskeyttäneet marjankeruuprojektinsa meneillään olevan poliisitutkinnan vuoksi, joka koskee thaimaalaisten marjanpoimijoiden väärinkäyttöä Suomessa.

4H on nuorisojärjestö, joka tarjoaa koulutus- ja koulutusmahdollisuuksia nuorille. Marjanpoimintaohjelma on suosittu tapa nuorille tienata rahaa ja oppia maataloudesta. Ohjelma on kuitenkin keskeytetty tänä vuonna, kun ilmeni epäilyksiä thaimaalaisten marjanpoimijoiden väärinkäytöstä.

Väitteet sisältävät pakkotyön, palkkavarkauden sekä fyysisen ja verbaalisen väärinkäytön. Suomen poliisi tutkii parhaillaan syytöksiä, mutta syytteitä ei ole vielä nostettu.

”Lähemme näitä syytöksiä erittäin vakavasti,” totesi Tomi Alakoski, Suomen 4H:n toimitusjohtaja. ”Haluamme taata, että toimintamme tarjoaa nuorille turvallisen ja eettisen keinon ansaita.”

4H:n marjankeruuprojektin keskeyttäminen on merkittävä askel. Se osoittaa, että järjestö ottaa väärinkäytösepäilyt vakavasti ja on sitoutunut varmistamaan jäsentensä turvallisuuden.

Tutkinta thaimaalaisten marjanpoimijoiden väärinkäytöstä on edelleen meneillään. Suomen poliisi pyytää kaikkia, joilla on tietoa tapauksesta, ottamaan yhteyttä.

Myös 4H-ryhmät pyytävät tietoja tapauksesta. He ovat perustaneet puhelinlinjan, jossa ihmiset voivat ilmoittaa huolistaan.

Saatat Pitää Myös

Saatat Pitää Myös